drs. Barbara Brehm

,Barbara Brehm Projectmanagement
Ik werk als projectmanager, interim-manager en adviseur. Meestal ben ik bezig op het terrein van de bedrijfsvoering, bij de overheid ook bekend als de PIOFAH-taken. Ik analyseer en inventariseer de situatie en geef van daaruit advies. Ook heb ik ervaring met het uitvoeren en begeleiden van beleidsonderzoek binnen de overheid.

Mijn drijfveer is het verbeteren van het functioneren van overheidsorganisaties. Dit is afwisselend en uitdagend werk, waarbij ik zeer resultaatgericht te werk moet gaan. Ben ik niet aan het werk, dan zit ik op mijn zeilboot of lekker in een ver land.

Kort CV drs. Barbara Brehm

:
Barbara Brehm (1966) studeerde communicatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en volgde daarna diverse postdoctoraal vakken bij de vakgroep beleidswetenschappen. Vanaf 1995 werkte zij als onderzoeker en adviseur voor communicatievraagstukken voor de universiteit en een adviesbureau. In de loop der jaren verlegde zij haar aandacht naar andere aspecten van overheidsbedrijfsvoering. Vanaf 2000 werkt zij als interne adviseur en projectleider bedrijfsvoering voor Rijk en gemeente. Haar bijzondere interesse ligt bij het begeleiden van systeemimplementaties (ICT, financiële systemen, workflow-systemen), en het realiseren van een goede aansluiting met lopende werkprocessen van een organisatie. Daarnaast doet zij bedrijfsdoorlichtingen en onderzoeken op het gebied van de bedrijfsvoering.