Consultancy

Soerel Management Consultancy is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in veranderingsprocessen en het managen er van. Op het moment dat er een manager een lange tijd op een afdeling bij uw bedrijf afwezig is dan kunt u er voor kiezen om een interim manager aan te nemen.

Bij Soerel Management Consultancy werken interim managers die jarenlange ervaring hebben opgedaan bij verschillende bedrijven in zowel binnen- als buiteland. Wilt u nieuwe werkprocessen in uw organisatie implementeren, maar is uw huidig management niet kundig genoeg om dit over te brengen op uw personeel? Neem dan eens contact op met Soerel Management Consultancy, wij hebben ervaring met verschillende soorten werkprocessen te implementeren.

Iedere organisatie kan ooit te maken krijgen met een (onverwacht) lange afwezigheid van een manager op een ‘key-position’ om dit tijdig en kundig op te vangen door een interim manager kunt u het beste contact opnemen met Soerel Management Consultancy.

Naast Consultancy, bieden wij onder andere ook:

  • Transum (Transitie Support Management)
  • Training
  • Coaching
  • Management development
  • Conflictbemiddeling

Bent u geïnteresseerd in een consultant van Soerel Management Consultancy? Neem dan contact met ons op via info@soerel.net of tel. 0297 - 521 380. Of maak gebruik van ons contactformulier.