Interim management


Als u als organisatie op het punt staat om een interim manager in te schakelen, dan zijn er vaak al een aantal zaken aan vooraf gegaan. Voor iedere Interim Management opdracht geldt dat het heel belangrijk is dat de organisatie en de interim manager op één lijn zitten met betrekking tot het te communiceren beleid.

Interim Management gaat tegenwoordig allang niet alleen maar om het tijdelijk inhuren van ervaren en hoogopgeleide leidinggevenden. Heden ten dage gaat het er vaak ook om dat complexe veranderingen en blijvende verbeteringen worden gerealiseerd in een organisatie.

Redenen om te kiezen voor interim manager kunnen zeer divers zijn, lange afwezigheid van de vaste (afdelings-) manager of er is behoefte aan een frisse blik van buiten op de organisatie. Interim Management van Soerel Management Consultancy is er voor managers die behoefte hebben aan oplossingen voor lastige vraagstukken.

Naast interim management, bieden wij onder andere ook:

  • Transum (Transitie Support Management)
  • Training
  • Coaching
  • Management development
  • Conflictbemiddeling

Bent u geïnteresseerd in interim management van Soerel Management Consultancy? Neem dan contact met ons op via info@soerel.net of tel. 0297 - 521 380. Of maak gebruik van ons contactformulier.