Interim professional


Bent u bezig met de ontwikkeling van nieuwe concepten en/of toepassingen in uw organisatie, maar vraagt dit om specifieke kennis en vaardigheden? Soerel Management Consultancy beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waar altijd wel de geschikte Interim Professional voor uw organisatie tussen zit.

Uw tijdelijke vacature kunnen wij invullen met een Interim Professional, deze professional zijn goed getraind en weten van aanpakken. Uw lastige vraagstukken kunnen accuraat worden opgelost door een professional van Soerel Management Consultancy.

De rol van een Interim Professional is het bieden van specifieke deskundigheid en het verschaffen van extra capaciteit binnen de organisatie. Een Interim Professional van Soerel Management Consultancy is innovatief en toont leiderschap op de momenten dat uw organisatie deze het hardst nodig heeft.

De inzet van een Interim Professional heeft voor u als organisatie weinig onzekerheden. U houdt de volledige regie in handen van de uitvoering en voortgang van de projecten.

Naast een interim professional, bieden wij onder andere ook:

  • Transum (Transitie Support Management)
  • Training
  • Coaching
  • Management development
  • Conflictbemiddeling

Bent u geïnteresseerd in een interim professional van Soerel Management Consultancy? Neem dan contact met ons op via info@soerel.net of tel. 0297 - 521 380. Of maak gebruik van ons contactformulier.